Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling

Geschikt tot: 55m² / 140m³ / 590ft²

 • 3in1: lucht bevochtigen, reinigen en aromatiseren!
 • Smart en Top Filling!
 • Ionisator 3.000.000/cm³!
 • UVC-lamp steriliseert de waternevel!
 • Energiezuinig - Topdesign!

€ 149,-

Incl 21% BTW

2,8Kg
Meer of diverse apparaten nodig? DIRECT offerte Ontvang direct uw maatwerk offerte!
Op voorraad Bestellen Levertijd 1 - 2 werkdagen
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling
Luchtbevochtiger CA-604W Smart Top Filling

Reviews Referenties

Geen reviews
Beoordeel dit product
Vandaag besteld morgen bezorgd!
Klantenservice
Contact
074 - 26 70 145
Productinformatie
Toepassing
Eigenschappen
Technische gegevens
Downloads
Gebruiksaanwijzing
Productinformatie

Ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator, UVC-lamp en aromatherapie CA-604W Smart
Unieke luchtbevochtiger verenigt technologie, design en comfort:
* 3 in 1: ultrasoon luchtbevochtiging met UVC sterilisatie, ionisatie luchtreiniging en aromatherapie
* Topdesign - Designed in Germany
* Eenvoudige bediening: Handmatig of met de Clean Air Optima® App
* Luchtbevochtiger kan aan de bovenkant worden gevuld met water (Top Filling)
* Geschikt voor kleine en grotere ruimtes tot ca. 55m²/140m³
* Energiezuinig

Optimale luchtvochtigheid


De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid. De mens ervaart de lucht in binnenruimtes met een luchtvochtigheid in dit bereik als aangenaam en optimaal bevochtigd. De luchtvochtigheidsgraad is hiermee ideaal voor de gezondheid van mens en dier en gelijktijdig worden meubels, houten vloeren, muziekinstrumenten, antiquiteiten, planten en veel meer waardevolle zaken in het interieur tegen uitdroging beschermd.

Ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart met ionisator en UVC-lamp voor een gezond binnenklimaat!


Deze effectieve luchtbevochtiger met ionisator en UVC-lamp, regelt automatisch de optimale luchtvochtigheid en verbeterd de luchtkwaliteit in alle binnenruimtes tot ca. 55m²/140m³ waar mensen verblijven voor wonen, slapen, werken, recreatie etc.

Topdesign geschikt voor elk interieur - Designed in Germany


Omdat “Schoonheid het leven verrijkt” verrast de hoogwaardige ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart met ionisator en UVC-lamp door het Lifestyle design dat oogstrelende lijnen combineert met hoge functionaliteit en effectiviteit als belangrijkste kenmerken van dit unieke ontwerp.

Ultrasoon luchtbevochtiging met UVC sterilisatie


De ultrasoon techniek van de moderne Clean Air Optima® luchtbevochtiger CA-604W Smart behoort tot de meest effectieve methoden voor automatische luchtbevochtiging in binnenruimtes. Ultrasoon water verneveling wordt uitgevoerd door een klein hoogfrequent trilplaatje (membraan) in het waterbassin. De hoogfrequentietechnologie van het membraan zorgt ervoor dat het water microfijn wordt omgezet in koude nevel welke door een zachte ventilator luchtstroom voor sterilisatie van de nevel langs de UVC-lamp wordt geleid en vervolgens via de sproeiopening wordt afgegeven aan de omgevingslucht van de ruimte waar de bevochtiger staat opgesteld en daar direct verdampt. Bevochtiging met ultrasoon technologie is zeer geschikt voor toepassing in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte, seniorenwoning, kantoor, werkplekken, vergader- en conferentieruimtes, behandel- wacht- en verblijfruimtes, verpleeghuizen etc. etc.

Ionisatie luchtreiniging


De Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart beschikt over een ingebouwde ionisator die negatieve ionen produceert voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionen waardoor de luchtkwaliteit verbeterd. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden zo door de ionisator uit de lucht gefilterd. Negatieve ionen ondersteunen ook de opbouw van energiereserves en de stofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, de vermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnelling van helingsprocessen en de afbouw van stress en slaapstoornissen.

FilterspectrumAromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima®
Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen. Aromatherapie zorgt voor luchtzuiverende werking en neemt onaangename geuren weg. Ervaar door aromatherapie aangename ambiance in uw woonruimtes, waarin u zich prettig voelt en daardoor beter kunt ontspannen. Ons assortiment hoogwaardige Clean Air Optima® essentiële oliën vindt u in onze webshop onder Aromatherapie. De hoogwaardige essentiële oliën worden door de ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart microfijn verneveld en zorgen voor een geurcompositie afgestemd op uw wensen.


Eenvoudige bediening
-Handmatig
-Clean Air Optima® AppOorzaak en gevolgen van te droge lucht


Vooral in de periode waarin de verwarming gebruikt wordt daalt de relatieve luchtvochtigheid (Rv) vaak onder het voor woon- en werkvertrekken geadviseerde minimum van 40% Rv. Vooral in de winter ontstaat vaak te droge lucht in de ruimtes die we verwarmen. Want hoe kouder de binnenlucht is, des te minder vochtigheid de lucht op kan nemen. In de zomer kan te droge binnenlucht veroorzaakt worden tijdens hete zomerse dagen of door airco installaties die vaak voor langere perioden ingeschakeld moeten worden. Te lage luchtvochtigheid werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

Voorkomen en reduceren van allergieklachten en huidproblemen


Allergeen huisstof zorgt met name in de droge tijd van het jaar voor stofwerveling in de binnenruimte. Jeukende ogen, geïrriteerde ademwegen en droge huid zijn de negatieve gevolgen van te droge binnenlucht. De ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator en UVC-lamp CA-604W Smart van Clean Air Optima® is geschikt voor gebruik in kleinere en grotere ruimtes tot 55m² / 140m³ en zorgt voor meer welbevinden. Droge huid wordt op een aangename wijze beschermd en verzorgt met voldoende vocht. Voldoende luchtvochtigheid reduceert stofwerveling. De ingebouwde ionisator reinigt de lucht en verbeterd hierdoor de kwaliteit van de binnenlucht. Mensen met allergie of huidproblemen kunnen door optimaal bevochtigde en gezonde ademlucht hun klachten verminderen, beter slapen en daardoor de leefkwaliteit verbeteren.

Gezond binnenklimaat in de baby- en kinderkamer


De juiste luchtvochtigheid en gezonde ademlucht in de woonkamer en slaapkamer beschermt baby’s en kinderen voor droge en jeukende huid, gebarsten lippen, keelpijn en vermindert voor hen de risico’s van allergeen huisstof.

De Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator en UVC-lamp CA-604W Smart regelt automatisch de juiste luchtvochtigheidsgraad en verbeterd de luchtkwaliteit in uw binnenruimtes, vermindert gezondheidsklachten tengevolge van te droge lucht en beschermd waardevolle zaken in het interieur tegen uitdroging.
Toepassing

Toepassingsmogelijkheden


De unieke Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart is geschikt voor plaatsing in elk interieur: woonkamer, keuken, slaapkamer, fitnessruimte, kantoor, showroom, vergader - en conferentieruimte, behandelruimte, artsenpraktijk, verpleeghuizen, kinderdagverblijven, peuterspeelzaal, schoollokalen, training - en opleidingscentrum, hotel, restaurant, wellness room, dierenverblijf, etc. etc.

Geschikt voor kleine en grotere ruimtes tot ca. 55m² / 140m³

De belangrijkste voordelen van de Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart:•   Bevochtigt, reinigt, verfrist en verbetert de kwaliteit van de binnenlucht
•   Bijzonder geschikt voor allergie en huidpatiënten en bij klachten van de ademhalingswegen
•   UVC-Sterilisatie van het water tegen bacteriën en virussen
•   Aromatherapie voor een aangename ambiance
•   Bevochtiging capaciteit min. 120 ml/h - max. 400 ml/h

Programma instelling


•   Auto
•   Laag
•   Gemiddeld
•   Hoog
Eigenschappen

Hygiënische en chemievrije bevochtiging


De Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart met UVC-lamp en ionisator werkt zonder chemische toevoegingen. Zich in het water bevindende schadelijke deeltjes, bacteriën en virussen worden grotendeels geëlimineerd door de hoogfrequente membraan trillingen. De UVC-lamp en het waterfilter van deze innovatieve luchtbevochtiger zorgen voor een extra bijdrage aan het doden van bacteriën en virussen en voorkomt daardoor geurvorming van het water. De kwaliteit van de binnenlucht wordt extra verbeterd door de luchtzuiverende werking van de ionisator.

Comfortabel, veilig, economisch, eenvoudige bediening en makkelijk in onderhoud


De hoogwaardige ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart kan bediend worden via de Clean Air Optima® App of is handmatig instelbaar. De instelling is duidelijk afleesbaar in het mooi verlichte LCD display. Het geïntegreerde veiligheidssysteem met licht en geluidssignalering schakelt de bevochtiger uit bij lege tank. De bevochtigingsgraad wordt automatisch geregeld door de digitale hygrostaat en kan vrij gekozen worden tussen de 30 en 75% relatieve luchtvochtigheid. Het Clean Air Optima® Waterfilter W-02 zorgt voor het ontkalken, reinigen en verzachten van het water.


Eenvoudige vulling van de watertank
Door de 3,8 liter watertank heeft de luchtbevochtiger CA-604W Smart een bedrijfstijd van ca. 10 uur.

De Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-604W Smart met UVC-lamp en ionisator bestaat uit twee delen: het onderste deel met het waterbassin en het membraan en het afneembare bovendeel bestaande uit de 3,8 liter watertank.

De watertank kan eenvoudig en snel afgenomen worden voor het vullen met leidingwater onder de kraan. De luchtbevochtiger kan ook aan de bovenkant worden gevuld met water (Top filling).

De ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima® CA-604W Smart is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.


Technische gegevens

Ultrasoon luchtbevochtiger met UVC-Lamp, ionisator en aromatherapie CA-604W Smart


•   Geschikt voor kleine en grotere ruimtes tot ca. 55m² / 140m³
•   Ultrasoon waterverneveling voor koude nevel
•   Capaciteit min. 120 ml/h - max. 400 ml/h
•   Digitale hygrostaat meet de aanwezige en regelt de ingestelde vochtigheidsgraad
•   Relatieve luchtvochtigheid instelbaar tussen 30 en 75%
•   Watertank inhoud 3,8 liter
•   Sterilisatie van de neveluitstoot door UVC-lamp (UVC golflengte 254 nm)
•   Luchtreiniging door ingebouwde ionisator
•   Ionisator capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³
•   Actief zuurstof < 0,05 ppm
•   Aromatherapie
•   Bijzonder geluidsarm < 25dB(A)
•   Afmetingen 21 x 21,5 x 29 cm hoog
•   Gewicht: 2,8 kg (leeg)
•   Kleur: Wit
•   Energieverbruik slechts 30 Watt
•   Stroomaansluiting 220 - 240V, 50 / 60Hz

Programma instelling


•   Auto
•   Laag
•   Gemiddeld
•   Hoog

Comfort en veiligheid


•   Eenvoudige bediening: Handmatig of met de Clean Air Optima® App
•   Duidelijk afleesbaar LCD display (Dimt - automatisch na enkele seconden)
•   12h uurs timer
•   Bevochtigingcapaciteit regelbaar met 3-snelheden
•   Luchtbevochtiger kan aan de bovenkant worden gevuld met water (Top filling)
•   Waterfilter voor waterontharding
•   Filtervervang indicator: actief met signaal in de display
•   Automatische uitschakeling en signaal bij leeg waterreservoir
•   TÜV, GS en CE getest

Garantie


•   2 jaarWaterfilter W-02
De Clean Air Optima® luchtbevochtiger CA-604W Smart is uitgerust met een waterfilter dat zorgt voor het ontkalken, reinigen en verzachten van het leidingwater en daardoor kalkvorming en slecht geurend water voorkomt. Het waterfilter kan 2x per week gereinigd worden onder stromend leidingwater.

Meer informatie over filters en/of bestellen van filters vindt u in onze webshop onder: Accessoires.

Reinigen van de Transductor en Waterbassin


Downloads
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing CA-604W SmartAccessoires

Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker

Geschikt tot: CA-807/803 - CA-602/603/604/605/606/607
Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker

€ 14,90

Bestellen Meer info

Etherische olie Eucalyptus

Geschikt tot: AD-301/302/303 - CA-602/603/604/605/606/607
Etherische olie Eucalyptus

€ 12,90

Bestellen Meer info

Etherische olie Lavendel

Geschikt tot: AD-301/302/303 - CA-602/603/604/605/606/607
Etherische olie Lavendel

€ 12,90

Bestellen Meer info

Etherische olie Mountain

Geschikt tot: AD-301/302/303 - CA-602/603/604/605/606/607
Etherische olie Mountain

€ 12,90

Bestellen Meer info

Bent u tevreden over uw Clean Air Optima product?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf een review3/5
Verzenden

Effect: bevochtigen, ontvochtigen, aromatiseren

Luchtvochtigheid

De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Lees meer

Bevochtigen

Voor het ideale binnenklimaat is de luchtvochtigheid het meest bepalend.

Lees meer

Ontvochtigen

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Lees meer

Woningen

In een woning vinden allerlei activiteiten plaats die vocht produceren. Te veel vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Een te droge lucht in woningen kan trouwens ook...

Lees meer

Kantoren

Een vochtige werkplek is niet goed, maar een te droge lucht is ook niet prettig om in te werken.

Lees meer

Aromatiseren

De aromatherapie is een geneeskunst die etherische oliën gericht ter bevordering van de gezondheid inzet.

Lees meer

Daarom!

 • "Clean Air Optima" Nederlands merk!
 • 20 jaar online specialist in luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Échte vakkundige advisering bel 074 - 2670 145 (09:00 tot 12:30)
 • Online product adviseur, klik hier
 • FAQ - Veelgestelde vragen. klik hier
 • Snel contact. klik hier
 • DIRECT offerte. klik hier
 • Ook in de winkel verkrijgbaar bij Media Markt, Expert, EP, enz... klik hier voor offline store locator