Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707

Geschikt tot: 70m² / 175m³ / 750ft²

 • 2in1: Luchtontvochtiger & luchtreiniger CA-707
 • Ultrastille werking
 • Cap.tot 20liter/dag (30°C/Rv80%)
 • 5 voudige filtertechnologie
 • Ondersteuning wasdroging

€ 449,-

Incl 21% BTW

13,8Kg
Meer of diverse apparaten nodig? DIRECT offerte Ontvang direct uw maatwerk offerte!
Op voorraad Bestellen Levertijd 1 - 2 werkdagen
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707

Reviews Referenties

4,7/5

bekijk alle 234 beoordelingen

Beoordeel dit product
Vandaag besteld morgen bezorgd!
Klantenservice
Contact
074 - 26 70 145
Productinformatie
Toepassing
Eigenschappen
Technische gegevens
Downloads
Gebruiksaanwijzing
Productinformatie

Multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 voor een optimaal binnenklimaatVoor een optimaal binnenklimaat is de luchtvochtigheid doorslaggevend. De door medisch specialisten geadviseerde optimale luchtvochtigheid in gesloten ruimtes ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Optimale luchtvochtigheid essentieel voor gezondheid en schadepreventie


Toepassing van de multifunctionele Clean Air Optima luchtontvochtiger CA-707 met 2in1 systeem voor luchtontvochtiging & luchtreiniging werkt preventief ter voorkoming van hoge luchtvochtigheid en allesvernietigende corrosie, schadelijke condensatie, ijs- en schimmelvorming, verhindert ongewenste bacteriegroei, reduceert geuroverdracht en is effectief voor bouwdroging bij bestaande of nieuwbouw.

De krachtige Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 bind de strijd aan met roest en schimmel!

Naast de indamming van schimmelsporen bevrijdt deze multifunctionele luchtontvochtiger CA-707 van Clean Air Optima de binnenlucht van lastige dierharen, pollen en stof door de geïntegreerde continu werkende en zeer effectieve luchtreiniger functie met vijfvoudige filtertechniek.

Allergie patiënten kunnen eindelijk weer gezond doorademen!
Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design en de neutrale kleurstelling past deze compacte ontvochtiger in elk interieur.
De Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 is door de ingebouwde hygrostaat geschikt voor automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte luchtontvochtiger doet de rest.

Luchtontvochtiger CA-707: een vier jaargetijden systeem
Met de 2in1 functie voor luchtontvochtiging en luchtreiniging zorgt de CA-707 het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat: Wanneer de ingestelde relatieve luchtvochtigheid is bereikt stopt de ontvochtiging, maar de luchtreiniging blijft actief. Met de continu luchtreiniger functie bevrijdt de multifunctionele Clean Air Optima CA-707 het hele jaar door de binnenlucht van allergenen, schimmelsporen, lastige dierharen, pollen stof en geuren.

Binnenlucht ontvochtigen door condensatie techniek
De compacte en supersterke Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 met 2in1 systeem voor luchtontvochtigen en luchtreinigen onttrekt aan binnenruimtes tot 70m²/175m³ het overtollige vocht met een capaciteit tot 20 liter / dag (30°C/Rv80%) en beschermt actief voor het ontstaan van schimmelvorming, vlekken, corrosie en moddergeur. Daardoor word ook de bouwsubstantie en nog belangrijker uw gezondheid beschermd.

De condensatiedroger is het type luchtontvochtiger dat het meest gebruikt wordt en de CA-707 kan ingezet worden in een groot temperatuurbereik tussen de 5 en 32°C.

Deze effectieve luchtontvochtiger is uitgerust met een compressor die de vochtige binnenlucht langs een koelelement geleid. Vochtige omgevingslucht wordt op deze wijze in zeer korte tijd afgekoeld. Het vocht in de lucht condenseert omdat lucht bij een lage temperatuur minder vocht kan bevatten. Het condensvocht wordt opgevangen in de watertank en kan direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang.

Vijf filtertechnologieën voor effectieve luchtreinigingIngebouwde hygrostaat voor automatische luchtontvochtiging. Kleurenmonitor voor aanduiding relatieve luchtvochtigheid.
De Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 is voorzien van een ingebouwde hygrostaat voor het meten, controleren en automatisch regelen van de relatieve luchtvochtigheid. De gewenste luchtvochtigheid kan ingesteld worden tussen 35 en 80% relatieve luchtvochtigheid. Deze luchtontvochtiger is standaard voorgeprogrammeerd op het bereiken van de door medici geadviseerde optimale relatieve luchtvochtigheid van 55%. Bij instelling van de minimum te bereiken waarde van 35% volgt continubedrijf, waarbij het apparaat pas stopt bij de automatische afslag door een volle watertank.Het doordachte design communiceert de luchtvochtigheid ook via de ronde kleurenmonitor aan de voorzijde van het apparaat.

BLAUW = droge lucht bereik = <53%
GROEN = aangenaam bereik = 53% - 68%
ROOD = hoge relatieve luchtvochtigheid = >68%

Bedienpaneel
Het overzichtelijke digitale bedienpaneel op de bovenzijde van het apparaat is voorzien van negen tiptoetsen voor het eenvoudig selecteren van de gewenste instellingen. De veelzijdige instelmogelijkheden van de Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 met 2in1 systeem voor luchtontvochtigen en luchtreinigen:


Swingfunctie oscillatieklep
De Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 transformeert vochtige en vervuilde binnenlucht tot zuivere ademlucht. De grote draaihoek van de oscillatieklep tussen de 45° - 90° zorgt voor goede circulatie en optimale verdeling van de door de CA-707 geconditioneerde lucht in uw binnenruimte. Vaste instelling 45° of 90° mogelijk.
Grote watertank
Het apparaat schakelt automatisch uit bij volle watertank met LED signaal in de display. De grote watertank van de luchtontvochtiger CA-707 heeft een inhoud van
4 liter en is voorzien van een handgreep. Na opening van het draaibare deel aan de achterzijde van het apparaat is de tank makkelijk uitneembaar.


Permanente waterafvoer
Het condensvocht dat wordt opgevangen in de watertank kan ook direct worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang. Hierdoor is de luchtontvochtiger CA-707 geschikt voor continubedrijf en gebruik zonder toezicht.
Automatische ontdooifunctie en herstart
De Clean Air Optima condensatie - luchtontvochtiger CA-707 beschikt over een automatisch werkende ontdooi functie. Zodra de sensor een temperatuur onder de ingestelde waarde signaleert start automatisch het ontdooien en stopt ook automatisch indien gereed. Bij het ontdooiproces wordt de verdamper weer ijsvrij gemaakt door het koelproces stop te zetten en de ventilator te laten draaien, waardoor het ijs smelt. Bij herstart vervolgt de luchtontvochtiger automatisch zijn werking met behoud van de instellingen.

Ook na een stroomonderbreking volgt automatische herstart van het apparaat met behoud van de instellingen.

Energiezuinige condensatie - luchtontvochtiger CA-707
365 Watt ventilator hoog en 270 Watt ventilator laag.
Luchtontvochtiger systemen
Het werkingsprincipe van luchtontvochtigers onderscheidt zich in luchtontvochtiging door condensatie of door adsorptie.
Toepassing

Toepassing


Binnenlucht kan door verschillende technieken ontvochtigd worden:

- verwarming en ventilatie
- condensatie ontvochtigen
- adsorptie ontvochtigen

De condensatie techniek is het meest efficiënt door het hoogste vochtonttrekkend vermogen en het laagste stroomverbruik van deze drie technieken. Om die reden wordt in de markt de condensatie ontvochtiger met compressor technologie het meest toegepast.

Clean Air Optima condensatie luchtontvochtiger CA-707 zeer nuttig in de winter


Luchtontvochtigers zijn elektrische apparaten die de relatieve vochtigheidsgraad in een afgesloten ruimte verminderen. Een ontvochtiger onttrekt vocht uit de binnenlucht om het peil van de luchtvochtigheid te verlagen.

Teveel vocht in de binnenlucht creëert een ongezond binnenklimaat en kan leiden tot problemen zoals schade door condensatie, vochtopeenhoping, slechte geuren en schimmels.
Dagelijkse huishoudelijke activiteiten zoals koken, het nemen van een douche, het gebruik van een vaatwasser of wasmachine, kan de luchtvochtigheid in de woning tot ver boven het normale peil van 55 % Rv ( relatieve luchtvochtigheid) verhogen. Clean Air Optima condensatie ontvochtigers helpen om de hoeveelheid vocht in de lucht te verminderen en constant op het gewenste peil te houden.

De optimale luchtvochtigheid in een huiselijke omgeving, werksituaties zoals bijvoorbeeld kantoren, in openbare gebouwen, recreatieruimtes zoals fitnesscentra, zomerhuisjes etc. is 50-55% Rv (relatieve vochtigheid). 50% Rv betekent dat de binnenlucht slechts de helft van het vocht vast kan houden. Als de temperatuur omlaag gaat maar de hoeveelheid waterdamp in de binnenlucht blijft constant, zal de relatieve luchtvochtigheid (Rv) drastisch toenemen. Dit maakt het gebruik van condensatie luchtontvochtigers met name in de winter periodes zeer nuttig.

Condensatie ontvochtiger CA-707 zeer nuttig in de zomermaanden in kelders


Kelders zijn net zo gevoelig voor vocht en schimmels als badkamers en keukens. Terwijl badkamers en keukens vooral in de winter last kunnen hebben van vochtproblemen is hoge luchtvochtigheid in kelders juist een zomerprobleem, vooral schimmelgroei in de zomermaanden.

In de zomermaanden bevat de warme buitenlucht meer vocht dan in de wintermaanden. In de kelder, omdat deze zich onder de grond bevindt, zal het koeler zijn dan in de rest van het huis en de temperatuur in de kelder is daardoor lager dan de buitentemperatuur.

De warme lucht komt van buiten in de kelder via open vensters en wanneer deze warme lucht in contact komt met de koudere oppervlakken in de kelder zal de vochtigheidsgraad toenemen waardoor schimmels explosief kunnen groeien. Schimmel groeit met name op oppervlakken die van organische basis zijn.
In een kelder betekend dit schimmelgroei op houten balken, stoffering en opslag van dozen, kranten, boeken, kleding etc.

Hoge luchtvochtigheid in de zomer kan in kelders in een zeer korte tijd veel schade veroorzaken. Voor dit typische zomerprobleem is een goed advies voor de meest geschikte ontvochtiger van groot belang.

Wat absoluut voorkomen moet worden is verhoging van de temperatuur in de kelder in de zomermaanden, omdat het al warm genoeg zal zijn. Om reden van temperatuurverhoging in de ruimte afgegeven door de warmte van het apparaat zelf is het algemeen gebruik van ontvochtigers op basis van adsorptie / droogmiddel techniek in uw kelder gedurende de zomermaanden niet aan te raden.

De Clean Air Optima condensatie luchtontvochtiger CA-707 met compressor technologie is de meest gebruikte ontvochtiger voor preventief gebruik tegen schimmelgroei in kelders. Deze krachtige ontvochtiger van Clean Air Optima is een alleskunner met 2in1-systeem voor luchtontvochtiging en luchtzuivering en kan worden gebruikt binnen een groot temperatuurbereik van 5 tot 32 ° C.

De CA-707 is een energie-efficiënte compressor ontvochtiger, bijzonder geschikt voor gebruik in kelders tijdens de zomermaanden en combineert een hoge ontvochtigingscapaciteit (20 liter / dag 30°C/Rv80%) met een zeer laag stroomverbruik.

Multifunctionele Clean Air Optima® luchtontvochtiger CA-707


De veelzijdige luchtontvochtiger CA-707 is eigenlijk een alleskunner en niet alleen te gebruiken voor het ontvochtigen van ruimtes tot 70m²/175m³ maar ook als effectieve luchtreiniger en ondersteund bij wasdroging.
Door vijfvoudige filtertechniek (voorfilter, actiefkoolstoffilter, TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating, UV-C lamp en ionisator) ontstaat zuivere ademlucht.

Per dag onttrekt deze krachtige condensatie - ontvochtiger 20 liter vocht uit de binnenlucht bij een omgevingstemperatuur van 30°C. Het vocht wordt opgevangen in de grote watertank met een inhoud van 4 liter. De luchtontvochtiger CA-707 stopt automatisch bij een volle watertank en geeft hiervan melding door een LED signaal. Het water kan ook direct uit de tank worden afgevoerd door aansluiting van de meegeleverde 1 meter lange afvoerslang. De ingebouwde hygrostaat en drie ventilatorsnelheden zorgen voor het gemak van automatische luchtontvochtiging. Enkel de gewenste luchtvochtigheid instellen en deze efficiënte ontvochtiger doet de rest.
Door het handvat en de robuuste wieltjes is het apparaat makkelijk verplaatsbaar. Bovendien is de condensatie luchtontvochtiger CA-707 van Clean Air Optima voorzien van ecologisch koelgas R290 en door zijn stille werking van 30 dB(A) ook te gebruiken in de slaapkamer en andere ruimtes waarin stilte van belang is.

Geschikt voor ruimtes tot 70m²/175m³

Toepassingsvoorbeelden


Door de slanke, getailleerde belijning in het exclusieve design, de neutrale kleurstelling in ivoorwit / zwart en de stille werking is de compacte luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707 inzetbaar in elk interieur.
De elektrische ontvochtiger CA-707 is geschikt voor het verwijderen van vocht in de woon- en slaapkamer, kinderkamer, kantoren, openbare gebouwen, sport - en fitnesscentrum, wellnessruimte, bedrijfsruimtes, woonboerderijen, industrie, opslagruimten of musea en is geschikt voor wasdrogen, gebruik in vakantiewoningen, campers en caravans.

Eigenschappen
• 2 in1 : Luchtontvochtigen, luchtreiniging
• Ondersteund wasdroging
• Werkt preventief tegen schimmelvorming, roest en schade door vocht
• Permanent voorfilter vangt grotere deeltjes
• Actiefkoolstoffilter neutraliseert rook, chemicaliën, gassen en geuren
• TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micometer (0,3 µm)
    uit de lucht
• Permanente UV-C lamp elimineert gezondheidsschadelijke micro-organismen
• Ionisator zuivert ongewenste stoffen uit de binnenlucht en verbeterd de luchtkwaliteit
• Luchtreiniging blijft actief wanneer de ingestelde luchtvochtigheid is bereikt
• Oscillatieklep, draaihoek 45° - 90° zorgt voor goede circulatie
• Onderhoudsvriendelijk
• Groot temperatuur inzetbereik van 5°C tot 32°C
• Instelbaar tussen 35 - 80 Relatieve luchtvochtigheid
• Door automatische programma’s, hygrostaat en afvoerslang geschikt voor langdurig
    gebruik in ruimtes zonder toezicht
• Automatische ontdooifunctie met herstart op ingestelde waarde
• Automatische herstart na stroomonderbreking
• Digitaal bedienpaneel
• Kleurenmonitor frontzijde
• Comfortabele bediening door ingebouwde hygrostaat
• LED functieaanduiding
• Bediening door tiptoetsen in het display
• LED waarschuwing bij volle tank met automatische uitschakeling
• Timer in / uitschakelmoment 0 -24h
• Elegant design met robuuste wieltjes
• Neutrale kleurstelling in ivoorwit / zwart past in elk interieur
• 4 liter watertank met praktische draaggreep
• Zeer stil en geluidsarm in bedrijf
• Laag energieverbruik
• Optimale prijs / prestatieverhouding
• Inclusief Nederlandstalige handleiding
Technische gegevens

Technische gegevens


Techniek:

Geschikt voor ruimtes:
Ontvochtigingscapaciteit:
Ventilator capaciteit:
Inhoud watertank:
Standaard instelling:
Instelbaar:


Ionisator capaciteit:
Actief zuurstof:
Stroomspanning:
Stroomverbruik:

Temperatuur inzetbereik:
Afmetingen:
Gewicht:
Geluidsniveau:
Kleur:

Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707
Luchtontvochtiging door condensatie droging
Luchtreiniging door voorfilter, actiefkoolstoffilter, TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating, UV-C lamp en ionisator
Oscillatieklep 45 - 90° draaibaar / stilstand
Ingebouwde hygrostaat
Automatische ontdooifunctie
Automatische herstart
Automatische waterafvoer door slangaansluiting
Digitaal bedienpaneel
Kleurenmonitor frontzijde
Timerfunctie in / uit 0 -24h
Mobiel door draaggreep en robuuste wieltjes

tot 70m²/175m³
maximaal 20 liter / dag (30°C/Rv80%)
tot 180m³/h
4 liter
Relatieve luchtvochtigheid 55%
Tussen 35 - 80% relatieve luchtvochtigheid.
Bij instelling 35% volgt continubedrijf tot
automatische afslag volle watertank.
> 3.000.000 negatieve ionen / cm³
< 0,04 ppm
220-240V AC / 50Hz
365 Watt ventilator hoog en 270 Watt ventilator laag

5 - 32°C
HxBxD 580x380x205mm
13,8 kg (leeg)
Ontvochtigen laag 38dB (A) / hoog 42 dB(A)
Ivoorwit/zwartGarantie:


2 jaar garantie

Gebruik en onderhoud


Schakel het apparaat eerst uit en trek dan de stekker uit het stopcontact.

Legen van de watertank
Aan de achterzijde van het apparaat bevindt zich in het onderste gedeelte een draaideurtje. Na opening van het deurtje kan de watertank aan het handvat uit het apparaat getrokken worden. Na het legen de watertank in omgekeerde volgorde terugplaatsen.

Automatische waterafvoer
Door aansluiting van de meegeleverde afvoerslang (10 mm rond / 1 meter lang) aan de watertank is het mogelijk het water continu af te voeren. Attentie: de afvoerslang moet altijd naar beneden gericht zijn en het uiteinde van de slang moet zich altijd onder de hoogte van de aansluiting op de watertank bevinden om waterschade te voorkomen.
Door het gebruik van de standaardinstelling, de uitvoering van het apparaat met hygrostaat en installatie van de afvoerslang is de luchtontvochtiger CA-707 geschikt voor langdurig gebruik in ruimtes zonder toezicht.

Onderhoud permanente voorfilter
Permanente voorfilter om de 2 weken reinigen door stofzuigen of afspoelen met lauw
water (Attentie: filter droog terugplaatsen. Niet reinigen met water boven 40°C, niet met alcohol, benzine of andere ontvlambare middelen)

1. Actief Koolstoffilter
Het actief koolstoffilter filtert effectief gassen, chemicaliën, sigarettenrook, vluchtige organische stoffen (VOC) en geuren zoals huisdier-, schimmel- , keuken- en verfgeuren formaldehyde, benzeen, ammonia, nicotine, etc. uit de binnenlucht.

2. TRUE HEPA H13 filter met nano zilver coating
Zuivert 99,97% van alle zweefstoffen tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht. Het HEPA filter is het meest effectieve luchtfilter voor het verwijderen van:
• (fijn)stof, sigarettenrook, pollen
• allergenen
• alle andere vaste deeltjes
De antibacteriële laag van nano zilver coating op het filter elimineert bacteriën en schimmels.

Vervangen van filters
De Clean Air Optima CA-707 is uitgerust met een bewakingsmechanisme voor de levensduur van het filter, dat aangeeft dat het filter (HEPA + Actief Koolstoffilter) na 500 werkuren moet worden vervangen. Om aan te geven dat het filter moet worden vervangen, begint het controlelampje dubbel nul van de luchtontvochtiger te knipperen. Reset de timer voor het filter door de droge kleding knop (Laundry Mode) ongeveer 3 seconden ingedrukt te houden. Als het controlelampje uitgaat, is de timer met succes gereset.

Vervanging Actief Koolstoffilter + True HEPA H13 Filter na 3-6 maanden.

Overig
De buitenkant van het apparaat regelmatig met een zachte, licht vochtige doek afwissen.

Wanneer de luchtontvochtiger CA-707 langere tijd niet in gebruik is adviseren wij het apparaat vooraf goed te reinigen en alle delen goed te laten drogen. Het apparaat dient in een koele en droge ruimte opgeslagen te worden.
Downloads
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing CA-707Accessoires

Filterset CA-704 - CA-707

Geschikt tot: CA-704 - CA-707
Filterset CA-704 - CA-707

€ 29,90

Bestellen Meer info

Wat vinden anderen van de Luchtontvochtiger en luchtreiniger CA-707

woensdag 25 januari 2023
5 4 3 2 1
5 / 5
Super fijn apparaat, ik merk meteen resultaat met mijn astma, wanneer het draait. De luchtvochtigheid daalt binnen minuten.
Fantastisch en super snel service van Clean air optima met reparatie/ vervanging, complimenten ervoor! Zeker een aanrader.
donderdag 12 januari 2023
5 4 3 2 1
5 / 5
Geweldig apparaat. De kelder was in 2 dagen droog. Weinig geluid en geweldige service en advies van Clean Air Optima klantenservice! Aanrader!!
dinsdag 10 januari 2023
5 4 3 2 1
5 / 5
Erg blij met deze aanschaf. Wordt dagelijks gebruikt en het resultaat is verbluffend. Zelfs in ruimtes waarvan je niet had gedacht dat ze vochtig waren, voert het apparaat nog een hoop water af. Ik zou ‘m dan ook zeker aanbevelen.
Tevens erg makkelijk in gebruik en werkt redelijk geruisloos.
vrijdag 6 januari 2023
5 4 3 2 1
4 / 5
Werkt perfect, luchtvochtigheid daalt snel, dus hoeft ook niet hele dag aan. Apparaat goed verplaatsbaar.

Bent u tevreden over uw Clean Air Optima product?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf een review3/5
Verzenden

Effect: bevochtigen, ontvochtigen, aromatiseren

Luchtvochtigheid

De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Lees meer

Bevochtigen

Voor het ideale binnenklimaat is de luchtvochtigheid het meest bepalend.

Lees meer

Ontvochtigen

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Lees meer

Woningen

In een woning vinden allerlei activiteiten plaats die vocht produceren. Te veel vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Een te droge lucht in woningen kan trouwens ook...

Lees meer

Kantoren

Een vochtige werkplek is niet goed, maar een te droge lucht is ook niet prettig om in te werken.

Lees meer

Aromatiseren

De aromatherapie is een geneeskunst die etherische oliën gericht ter bevordering van de gezondheid inzet.

Lees meer

Daarom!

 • "Clean Air Optima" Nederlands merk!
 • 20 jaar online specialist in luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Échte vakkundige advisering bel 074 - 2670 145 (09:00 tot 12:30)
 • Online product adviseur, klik hier
 • FAQ - Veelgestelde vragen. klik hier
 • Snel contact. klik hier
 • DIRECT offerte. klik hier
 • Ook in de winkel verkrijgbaar bij Media Markt, Expert, EP, enz... klik hier voor offline store locator